Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
”Parteneriat pentru județul Satu Mare”, adică liberalii renunță la un viceprimar în favoarea PSD
Florin Răchitan  - Joi, 9 Iunie 2022

Biroul Politic Județean al PNL Satu Mare a adoptat o rezoluție în vederea susținerii parteneriatului pentru județul Satu Mare.

Prin aceasta, ei susțin formarea unei majoritați in Consiliul Local al Municipiului Satu Mare și Consiliul Județean Satu Mare formată din UDMR - PNL- PSD.

”Avem datoria să dezvoltăm județul și să aplicăm cu toții programul de guvernare. Obiectivele sunt clare pentru noi și ele sunt în concordanță cu platforma de guvernare. Proiectele asumate pentru județul Satu Mare trebuie să meargă înainte, iar pentru asta e nevoie ca toate forțele politice aflate în coaliția de guvernare să conlucreze pe toate palierele politice și administrative.

Credem că e important să separăm problemele politice de cele administrative și să servim cetățenii cât mai eficient, cu atât mai mult cu cât astăzi traversăm o perioadă complicată” – a declarat președintele PNL Satu Mare, Adrian Cozma.

În traducere liberă asta înseamnă că PNL va renunța la un post de viceprimar al municipiului Satu Mare, în favoarea PSD, în urma negocierilor care au avut loc în ultima vreme între aceste formațiuni politice. Încă nu s-a luat o decizie cu privire la persoana celui mazilit dintre cei doi viceprimari, dar nu știu de ce avem impresia că putem să punem pariu în privința numelui său! Noroc că a apucat să ia diploma de la grofi la ceremonia cu ocazia aniversării a 30 de ani de la înființarea Consiliului Local Satu Mare :))))))))))

1697 vizite
Distribuie pe